Mies käveli päin lasiovea – vartija nauroi onnettomuudelle

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kiireessä ihmiset ovat huolimattomia ja tämän vuoksi myös todella tapaturma-alttiita. Kun tähän yhtälöön lisätään vielä humalatila, voi olla varma siitä, että jonkinlainen vahinko tulee tapahtumaan. Humalassa ei yksinkertaisesti aina pysty huomaamaan esimerkiksi ovia, jotka ovat kiinni.

Huoltoaseman ulko-ovien vieressä olevaan valvontakameraan tallentui hauska tilanne humalaisesta miehestä, joka ei huomannut huoltoaseman lasiovien olevan kiinni. Mies juoksi suoraan lasiovia päin ja iskeytyi niitä vasten hämmentyen hetkellisesti.

Valvontanauhaa katsellut vartija ei pysty olemaan huvittumatta kun hän katselee humalaisen miehen pientä vahinkoa. Mies horjahtaa iskun voimasta taaksepäin ja alkaa selvästi esittämään kuin mitään ei olisi tapahtunutkaan ennen kuin hän suuntaa uudelleen sisälle huoltoaseman myymälään.