Miljoonien miesten päiväuni teki paluun – bikinivartalo yhä huippukunnossa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Fox-kanavan rikkaista kalifornialaisnuorista kertova O.C. -televisiosarja nousi 2000-luvun alussa kansainväliseksi suosikiksi. Eräs ohjelman suurimmista tähdistä oli rikkaan perheen tytärtä, Marissa Cooperia, näytellyt brittiläinen Mischa Barton.

Nyt Mischa on tehnyt paluun julkisuuteen, kun hän on keikistellyt vuosien tauon jälkeen mallikuvauksissa. Julkkistähti ikuistettiin eilen Santa Monican rannalla, jossa hän poseerasi valkoisissa bikineissä.

Päihdeongelmista taannoin kärsinyt Mischa Barton ajoi ilman ajokorttia humalassa vuonna 2007, minkä jälkeen hänet pakotettiin vieroitukseen. Se ei auttanut, ja kun Barton sammui Xanaxin vaikutuksen alaisena paria vuotta myöhemmin, perhe tuli väliin. Sairaalasta tähti päätyi psykiatriselle osastolle, jossa hoidettiin aiemmin Amanda Bynesiä ja Britney Spearsia. Barton on tapaillut Cisco Adleria, Brandon Davista ja The Kooks -yhtyeen keulahahmoa Luke Pritchardia.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash