Teinityttöä haukuttiin pullukaksi – sitten muodonmuutos loksautti kaikkien leuat

Fitness Viihdeuutiset · Stara.fi

Monien teinityttöjen ja nuorten naisten identiteettiä muokkaavat ilkeät kommentit muun muassa elopainosta ja vartalosta yleensä. Yksi heistä oli brasilialainen Rafaela Ravena, jota haukuttiin pullukaksi. Aikansa haukkumista kuunneltuaan Ravena päätti tehdä asialle jotain.

23-vuotias Rafaela Ravena päätti viisi vuotta sitten 18-vuotiaana, että häntä ei enää tulevaisuudessa haukuta pullukaksi, joten hän ryhtyi harrastamaan fitnessiä. Nyt hänestä on tullut lyhyessä ajassa yksi fitness-maailman supertähdistä, joka liputtaa julkisuudessa näkyvästi muun muassa steroidien käyttöä vastaan. Instagramissa Ravenalla on nykyisin jo noin puoli miljoonaa seuraajaa.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash