Sysimusta hääpuku on syntisen hyvännäköinen

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Morsian on puettu perinteisesti valkoiseen asuun kuvastamaan naisen puhtautta ja neitseellisyyttä ennen avioliittoon astumista. Australialainen bloggari Sophie Cachia on saanut koko maailman haukkomaan happea esiintymällä pikimustassa häämekossa.

Sophie Cachia asteli hiljattain alttarille tyylikkäämpänä kuin koskaan. Naisen uskomaton hääpuku oli kuin suoraan goottien morsiuspukuliikkeestä, mutta samaan aikaan äärettömän tyylikäs. Hän halusi osoittaa olevansa muutakin kuin viaton morsian. Esittäminen ei sovi naisen tyyliin.

Hänen aviomiehensä Jaryd oli pukenut niin ikään maittavan asukokonaisuuden, kun miehen yllä nähtiin nahkahousut, samettitakki ja t-paita. Sophie on myöntänyt julkisesti, että heidän perheensä ei koskaan mene sääntöjen tai odotusten mukaan. Tässäpä rohkea vaihtoehto ensi kesän morsiamille.