Täydellisten koirakuvien salaisuus – selfiepallo kännykkään

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme taannoin tuotteesta, jonka avulla koiran saa katsomaan aina kameraan esimerkiksi selfietä ottaessa. Nyt Nifty-sivusto vinkkaa, kuinka samanlaisen esineen voi askarrella itse vanhasta pallosta ja rikki menneistä kuulokkeista.

Koirien katse ei enää harhaile kuvien ottamisen yhteydessä, kun puhelimeen pannaan houkutuspallo. Selfiepallo kiinnostaa koiraa niin paljon, että se tuijottaa sitä herkeämättä, ja omistaja voi napata samalla kuvan. Poochselfie-palloja myydään tällä hetkellä vain netissä, mutta sellaisen voi askarrella myös itse.

Nifty näyttää videolla, kuinka pallosta ja vanhoista kuulokkeista saa askarreltua koiran huomion keräävän selfiepallon. Palloon tehdään reikä, johon liimataan liitin vanhoista kuulokkeista. Kun liitin on kuivunut palloon kiinni, voi sen liittää puhelimeen kuvan ottamista varten.