Ikkunasta kuului kolinaa – valtava kenguru hakkasi lasia

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Moni voi pitää kenguruja kiltteinä eläiminä, mutta todellisuudessa ne ovat melko reviiritietoisia ja voivat yllättäin potkaista todella voimakkaasti takajaloillaan. Nyt eräs mies koki melko painajaismaisen hetken kun yksi todella vihainen kenguru halusi hänen talonsa sisälle.

Mies kuuli olohuoneessa jonkun koputtavan hänen lasiseinänsä takana. Kun hän meni katsomaan mitä lasin takana on, vihainen ja lihaksikas kenguru löytyi toiselta puolelta raapimasta lasiseinää. Se oli selvästi aggressiivinen ja yritti tulla talon sisälle lasiseinän läpi, mikä sai kengurun näyttämään todella pelottavalta.

Mies koputti lasia talonsa sisäpuolelta ja huusi kengurua perääntymään ja lopettamaan lasin naarmuttamisen. Kenguru alkoi käyttäytymään vieläkin uhkaavammin ja alkoi hyppimään lasia vasten. Kenguru luultavasti näki oman kuvansa peilistä ja luuli taistelevansa toisen kengurun kanssa. Miehen onneksi lasi ei kuitenkaan antanut periksi.