Kakolan vankila myynnissä Suomen Turussa: ”Lähetä tarjouksesi”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomen tunnetuimpiin vankiloihin lukeutuva Turun lääninvankila Kakola lopetti toimintansa jo vuosia sitten, ja nyt sille etsitään uutta omistajaa. Senaatti-kiinteistöt kauppaa nimittäin parhaillaan Kakolan koko korttelia rakennuksineen ja uudisrakennuksille tarkoitettuine tontteineen.

Kortteli koostuu vuonna 1890 rakennetusta lääninvankilarakennuksesta sekä rakennuksen ympärille vaiheittain rakennetuista työhuone- ja varastorakennuksista. Vankilarakennusta ympäröi tiilimuuri ja rakennus on suojeltu. Vankilarakennuksen pinta-ala on noin 7.000 neliömetriä. Vankilarakennuksen lisäksi myydään kaksi uudisrakennuskorttelia, joiden rakennusoikeus on yhteensä 20.400 neliötä.

Senaatti-kiinteistöt myy kohteet tarjousten perusteella. Kokonaisuus voidaan myydä joko kokonaan ilman uudisrakennusten tontteja tai niiden kanssa.

Senaatti-kiinteistöt
Senaatti-kiinteistöt
Senaatti-kiinteistöt
Senaatti-kiinteistöt