Ahkeruuden perikuva! Teinipoika rehki viedäkseen tytön treffeille

Viihdeuutiset · Annika Kela

14-vuotias Cody Mitschel on onnistunut hurmaamaan ihmiset sosiaalisessa mediassa esimerkillisellä yrittelijäisyydellään, ahkeruudellaan ja romanttisuudellaan. Teinipoika oli nimittäin ryhtynyt paiskimaan töitä, jotta hän voisi viedä tyttöystävänsä treffeille.

Codyn naapuri Ryan on julkaissut netissä kuvia teinistä työn touhussa. Poika oli ilmestynyt naapurin oven taakse ruohonleikkurinsa kanssa ja hän oli tarjoutunut leikkaamaan naapurin nurmikon 5 dollarilla. Kun naapurille selvisi mihin tarkoitukseen rahat menisivät, oli hän suostunut diiliin.

Poika kiersi naapurustossa ruohonleikkurin kanssa ja pian hänellä oli tarvittava rahasumma kasassa. Ryan Coxin tekemien päivitysten mukaan Cody oli lopulta vienyt tyttöystävänsä Audrey Fierron lounastreffeille Safari Pizza -ravintolaan. Sosiaalisessa mediassa kiertänyt pojan tarina on saanut ihmiset huokaisemaan ihastuksesta. Voisi luulla, että erityisesti Audrey oli vakuuttunut poikaystävänsä tempauksesta.

This 14 year old boy came by the house with a lawnmower wanting to mow our lawn for $5. Well…me being a hustler I had…

Julkaissut Ryan Cox 20. maaliskuuta 2016

I'd like to make myself very clear right now. I shared the story of Cody mowing lawns to take his girlfriend on a lunch…

Julkaissut Ryan Cox 24. maaliskuuta 2016