Airbnb-majoitus tuhosi parisuhteen – vuokraemäntä vei miehen

Lifestyle Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Suosittu majoituspalvelu Airbnb perustuu yksityishenkilöiden mahdollisuuteen vuokrata omistamiaan asuntoja tai huoneita matkailijoiden käyttöön. Daily Mail kertoo, että palvelu saattaa toimia myös yllättävällä tavalla parisuhteen tappajana.

Amerikkalainen nainen oli varannut miehensä kanssa matkan Uuteen-Seelantiin. Pari vuokrasi Aucklandista asunnon. Vuokraemäntä oli ollut aktiivinen ja tiedustellut parilta usein asioiden toimivuutta. Lisäksi hän kävi itse henkilökohtaisesti vuokra-asunnossa paikan päällä tarkastamassa, että siivooja oli tehnyt työnsä hyvin.

Sinkkuna ollut emäntä oli iskenyt silmänsä pariskunnan mieheen. Pian vuokraemäntä lämmitteli vuokralaisensa itselleen ja siten rikkoi asunnon vuokranneen pariskunnan 30 vuotta kestäneen avioliiton. Vaimo jäi kuin nalli kalliolle ja haluaa nyt tarinallaan varoittaa kaikkia Airbnbn asiakkaita kierosta mahdollisuudesta käyttää sivustoa suhdetarkoituksiin.