Kardashianin pikkusiskot loistivat – paljasta pintaa ja timantteja

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Met Gala -hyväntekeväisyysgaalassa nähtiin jälleen tänä vuonna paljon kauniita ja erikoisia pukuja. Tämän vuoden teemana oli Manus x Machina: Fashion in an Age of Technology, ja teeman mukaisesti monien puvut olivatkin hieman tavanomaisesta poikkeavampia.

Siskokset Kylie ja Kendall Jenner kohahduttivat paljastavissa puvuissaan. 20-vuotiaan Kendallin puku oli erityisen niukka eikä se sallinut alleen lainkaan alusvaatteita. Paljastava leikkaus jätti koko selän paljaaksi ja osittain läpinäkyvä materiaali paljasteli naisen vartalosta kauttaaltaan pieniä kohtia.

18-vuotiaan Kylien puku oli Balmainin tyyliin muotoilluilla olkapäillä varustettu sädehtivä iltapuku, joka oli kirjailtu kimaltelevin koristekivin.

Myös Kylien puvussa oli paljon paljastavia kohtia, ja muun muassa kyljet olivat kokonaan paljaat. Moni ihasteli myös Kylien uutta lyhyttä hiustyyliä, joka näyttää hyvin aidolta, mutta on kuitenkin jälleen todella taitavasti tehty Touched By Tokio -peruukki.

Splash
Splash
Splash
Splash

Met 2016. thank you @versace_official @esteelauder @voguemagazine

Kuva, jonka Kendall Jenner (@kendalljenner) julkaisi

@balmain

Kuva, jonka King Kylie (@kyliejenner) julkaisi

@balmain

Kuva, jonka King Kylie (@kyliejenner) julkaisi

my first MET

Kuva, jonka King Kylie (@kyliejenner) julkaisi