Mehiläinen veti naulan tiiliseinästä – videota vaikea uskoa todeksi

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Monet ihmiset kammoksuvat ja pakoilevat mehiläisiä ja ampiaisia pelätessään, että ne pistävät. Mehiläiset osaavat olla yllättävän vahvoja, mikä todistetaankin jälleen videolla, joka on lähtenyt uudelleen leviämään kesän lähestyessä. Videolla voimakas mehiläinen kiskoo rautanaulan tiiliseinästä irti.

Mies on kuvannut YouTube-videolle tilanteen, jossa hän on huomannut mehiläisen alkaneen repimään naulaa tiiliseinästä irti. Videolla näkyvä mehiläinen on Huffington Post -lehden mukaan muurarimehiläinen, joka ei tee omia pesiä vaan pesii mielellään juuri tämän kaltaisiin koloihin, jonka se nyt löysi tiiliseinästä.

Muurarimehiläinen kaivautuu seinän ja naulan väliin ja alkaa työntämään naulaa ulospäin. Se saa naulan liikkumaan, minkä jälkeen mehiläinen lentää tiiliseinässä olevaan koloon ja alkaa työntämään naulaa vähitellen kokonaan irti kolosta. Lopulta mehiläinen saa naulan putoamaan, minkä jälkeen se kömpii tyytyväisenä uuteen mahdolliseen pesäänsä.