Miesten napanöyhtästä tehtiin olutta – maistuisiko tämä sinulle?

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kerroimme aiemmin uudesta oluesta, jonka tekemiseen oli käytetty naismallin vaginasta saatua hiivasienibakteeria. Nyt australialainen panimo on päättänyt tehdä olutta, jonka käymiseen on käytetty miesten omaa napanöyhtää.

Australialaisen 7 Cent Brewery -nimisen olutpanimon omistajat ovat tehneet heidän omasta napanöyhdästään olutta vain siksi koska he voivat. He ovat käyttäneet Belly Button Beer -nimisen uutuusoluensa käymiseen panimon perustajien omasta napanöyhtästä erotettua hiivabakteeria.

7 Cent Brewery -panimon mukaan sillä ei ole väliä mistä oluen hiivabakteeri on peräisin, koska hiiva on vain hiivaa ja se on erotettu kaikista muista bakteereista. Monet oluesta nauttivat voivat kuitenkin pitää hieman erikoisena ajatusta siitä, että heidän juomassaan on miesten napanöyhtää oli se sitten vaaratonta tai ei.