Uskomattoman moni väittää: ”Yhden illan jutut eivät ole pettämistä!”

Lifestyle Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Mikäli ihminen on onnellisessa ja toista ihmistä kunnioittavassa parisuhteessa, ei hän ajaudu pettämään kumppaniaan. Toki joillakin henkilöillä virtaa aivoissa virtsaa jo syntymästään saakka, mutta suurin osa pettäjistä ajautuu vieraisiin lakanoihin tarpeiden perässä.

Naiset hakevat salasuhteista läheisyyttä ja parempaa itsetuntoa, kun miehet haluavat intohimoista seksiä. Nyt on listattu asioita, joita ei välttämättä lasketa pettämiseksi parisuhteessa. Kaksi kolmasosaa briteistä ei pidä flirttailua pettämisenä. Kolmasosa suo kumppanilleen tai itselleen mahdollisuuden luoda profiilin treffisovellukseen, eikä pidä sitäkään uskottomuuden merkkinä.

Kymmenen prosenttia puolestaan väittää, että yhden illan jutut eivät ole pettämistä ja 15 prosenttia ei pidä sellaisena myöskään suutelemista. Yhtä omituiselta kuulostaa, että yhdeksän prosenttia vakuuttaa, etteivät kännipanot ole pettämistä, eikä se, että harrastaa seksiä ulkomailla ollessaan. Kyselyn toteutti treffisivusto One Night Fling.