Miten lippistä käytetään? Kardashian sai hyvät naurut siskonsa kustannuksella

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Siskokset Kendall ja Kylie Jenner ovat pienestä lähtien olleet erottamattomat. Naisilla on vain kaksi vuotta ikäeroa, minkä vuoksi nuorten naisten välillä onkin aika ajoin havaittavissa pientä kiusaamista ja lämminhenkistä naljailua sosiaalisessa mediassa. Nyt isosisko Kendall on julkaissut Kyliesta hauskan kuvan nasevan kommentin kera.

Kuvassa Kyliella on päässään lippalakki, joka on laitettu päähän väärin päin. Aurinko paistaa ulkona kirkkaasti, minkä vuoksi Kylie suojaa silmiään kädellään pitäen kättään ikään kuin lippana.

Kendallin julkaisemassa kuvassa lukee: ”Kunpa olisi olemassa jotain, jonka voisi pukea päähän suojaamaan silmiä auringolta”. Ilmeisesti moni Kendallin seuraajista on pitänyt vitsiä hyvänä, koska yli 1,5 miljoona ihmistä on tykännyt kuvasta ja noin 112.000 käyttäjää on jättänyt kuvaan myös kommentin.

Instagram
Instagram