Isä ja tytär jäivät kaksin – siitäkös riemu repesi

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Pienten lasten vanhemmista voi välillä tuntua siltä, että heidän aikansa ei riitä kuntoilemiseen. Itsestä huolehtiminen unohtuu nopesti vauva-arjen alkaessa, minkä vuoksi moni treenaamista kaipaava vanhempi yrittääkin kuntoilla kotonaan ottaen lapsen jollain tavalla mukaan.

On olemassa monia hauskoja esimerkkejä siitä miten vanhemmat ovat ottaneet yhdessä vauvan kuntoilemiseen mukaan. Monia voimaa kasvattavia liikkeitä pystyy tekemään nostelemalla lasta, joka myös yleensä nauttii hellimisestä ja liikkeestä. Nyt eräs isä päätti viihdyttää tytärtään tekemällä punnerruksia.

Isä on kuvannut videolle pientä treenisessiotaan, johon hän on yhdistänyt laatuajan tyttärensä kanssa. Isä on laittanut vauvan maahan makoilemaan, minkä jälkeen hän alkaa tekemään punnerruksia laskeutumalla aina suukottelemaan lasta punnerruksen ala-asennossa. Tytär hykertelee lattialla tyytyväisenä joka kerta kun isä laskeutuu hellimään vauvaa.