Taylor Swift teki sen taas – villi tanssi videolle

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Popkaunotar Taylor Swift tunnetaan naisen erikoisista tanssiliikkeistä. Swift ei ole kaikkein sulavin tanssahtelija, minkä nainen tietää kyllä hyvin itsekin. Swiftin kiusallisista tanssiliikkeistä aikoinaan nousseen kohun myötä nainen on tehnyt omista liikkeistään myös itsekin pilaa.

Mikään ei kaikesta huolimatta pysty pidättelemään Swiftiä edelleenkään tanssimasta, ja jälleen naisesta leviääkin Instagramissa video, jossa poptähti tanssii miehen kanssa ilman huolen häivää. Taylor Swift innostui tanssimaan Met Gala -gaalassa, jossa hän ei kuitenkaan tällä kerralla tanssinut ilman paria.

Instagram-videolla nähdään miten Taylor Swift innostuu tanssimaan Tom Hiddlestonin kanssa. Parivaljakko suuntaa heti hyvän kappaleen soidessa illallispöydän eteen ja huomio kiinnittyykin nopeasti Swiftin tanssiliikkeisiin, joita nainen heittää vauhdikkaasti hopeassa juhlamekossaan.

TAYLOR SWIFT & TOM HIDDLESTON GETTING DOWN #MET #DANCE #FUNFUN #PRINCE #NYC #tomhiddleston

Video, jonka Carlos Souza (@carlossouza1311) julkaisi