Karmiva kauneusvillitys – pitkät tekokynnet varpaisiin

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kauneusalalla muoti ja nopeat trendivirtaukset vaihtuvat yhtä tiuhaan kuin vaatteidenkin saralla. Kynsien suhteen olemme nähneet paksuja pallomaisia geelikynsiä ja karvalla päällystettyjä kynsiä, mutta nyt erikoinen uusi trendi koskeekin varpaankynsiä.

Uusiseelantilainen SpaBeauty-kauneushoitola on julkaissut Facebook-sivuillaan kuvia varpaankynsistä, jotka ovat aiheuttaneet paljon keskustelua ja saaneet monet hämilleen. Hoitola on tehnyt asiakkaidensa varpaisiin pitkiä ja värikkäitä tekokynsiä, jotka eivät näytä kovinkaan käytännöllisiltä.

Varpaisiin laitetut tekokynnet ovat niin pitkät, että ne yltävät luultavasti jokaisella askeleella maahan saakka. Kuvissa asiakkailla on jalassaan muun muassa avonaiset korkokengät, joiden yli kynnet tulevat reilusti. Tämä villitys ei todennäköisesti tule koskaan saamaan suurta suosiota naisten keskuudessa.