Ammattilainen meikkasi 80-vuotiaan mummonsa – uskomaton tulos!

Lifestyle Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Meikkitaiteilija Tea Flego käy säännöllisesti vierailemassa isoäitinsä luona aivan kuten jokaisen lapsenlapsen kuuluisikin. Flego käyttää heidän yhteisen aikansa vieraillessaan aina siihen, että hän hemmottelee isoäitiään tekemällä vanhukselle jonkin näyttävän meikin.

Flego on sanut median huomion tekemällä kauniita meikkejä 80-vuotiaalle Livia Lilly -nimiselle isoäidilleen. Flego on julkaissut isoäidistään ennen ja jälkeen -kuvia, mitkä ovat saaneet muut ihastelemaan naisen ulkonäön muuttumista suu ihmetyksestä auki.

Livia näyttää todella nauttivan saadessaan olla lapsenlapsensa meikattavana ja hemmoteltavana. Flegon sanoma naisille on se, että he eivät ole koskaan liian vanhoja käyttääkseen meikkiä. Isoäiti ei välttämättä itse osaisi tai pystyisi näin kauniita meikkejä kasvoilleen luomaan, mutta onneksi lapsenlapsi on siinä niin taitava, että hänen ei tarvitsisikaan.

Hello guys :) YOU LIKED IT -YOU GOT IT Granny Livia (79) & @teaflego makeupartist @nenadbravar photo #teaflego#glamma Wearing Our favorite @anastasiabeverlyhills @anastasiabeverlyhills contour kit cream in Fair @anastasiabeverlyhills illuminator So Hollywood @anastasiabeverlyhills DIPBROW medium brown #makeupfreak#makeuptransformation#makeup#makeupobsessed#makeupoftheday#wakeupandmakeup#1minutemakeup#makeupgirlz#talkthatmakeup#instamakeup#instabeauty#instablogger#beautyblogger#makeupartistsworldwide#worldmakeupartists#anastasiabeverlyhills#sigmabeauty#lorac#morph#iconiccosmetics#revolutioncosmetics#maccosmetics#hudabeauty#shophudabeauty#mootd#anastasiabeverlyhills@anastasiabeverlyhills@wakeupandmakeup#wakeupandmakeup@slave2beauty@makegirlz@1minutemakeup@howto.makeup@makeupslaves@allmodernmakeup@worldmakeupartist@makeup_clips@glamvids@liveglam

Kuva, jonka makeupbyteaflego (@teaflego) julkaisi