Johnny Depp teki pilaa omasta anteeksipyyntövideostaan

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Johnny Depp ja hänen vaimonsa Amber Heard joutuivat viime vuonna yllättäviin ongelmiin Australiassa salakuljetettuaan maahan pariskunnan kaksi pientä yorkshirenterrieriä. Pariskuntaa uhattiin jopa 10 vuoden vankeusrangaistuksella, mutta lopulta vain Heard tuli saamaan 1.000 dollarin sakot.

Johnny Depp ja Amber Heard kuvasivat videolle anteeksipyynön, joka oli monien mielestä koominen ja näytelty. Depp ja Heard näyttivät siltä kuin he olisivat kuulusteluhuoneessa ja taipuneet lopulta raskaan ristikuulustelun jälkeen kuvaamaan anteeksipyyntövideon. Video poiki nopeasti useita parodioita sosiaalisessa mediassa.

Nyt Johnny Depp näyttää myös itse pilailevan omalla kustannuksellaan. Johnny Depp mitätöi koko anteeksipyyntövideon pilailemalla siitä lehdistötilaisuudessa. Depp vitsailee pyytävänsä anteeksi jatkossa jokaiselta maalta mihin hän matkustaa oli hänellä koirat mukanaan tai ei.