Kardashian läpikuultavassa paidassa – salamavalot paljastivat muodot

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kardashianien siskokset osaavat meikata taitavasti ja muuttaa kosmetiikan avulla kasvojaan. Khloen kasvot ja ilmeet muuttuivat taannoin yllättäen dramaattisesti, ja vasta myöhemmin Khloe uskalsi myöntää ottaneensa kasvoihinsa täyteaineita.

Eilen Khloe ja muut Kardashianin sisarukset suuntasivat viettämään iltaa The Nice Guy -ravintolaan Los Anglesissa. Khloe oli sonnustautunut iltaa varten läpikuultavaan paitaan, jonka vaikutus korostui paparazzien salamavalojen välkkeessä.

Nyt Khloe Kardashian on kuitenkin alkanut ilmeisesti luottamaan toisenlaisiin täyteaineisiin alkaessaan uuden tuotesarjan kasvoksi. Khloe on uuden Kybella-nimisen täyteainesarjan kasvokuva. Kybella-ruiskujen ottaminen vähentää Cosmopolitan-lehden mukaan rasvaa etenkin leuan alta tehokkaasti siloittaen mahdolliset kaksoisleuat.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash