Kun mies haluaa ensitreffeillä uimaan…

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Meikkitaiteilija Nikita Dragun julkaisee omalla Instagram-kanavallaan todella näyttäviä meikkitutoriaaleja. Nyt liveglam.co on julkaissut naisen tekemänä lyhyen ohjevideon, jossa näytetään miten vedenkestävä meikki syntyy pelkästään huulikiilloilla.

Dragun teki mattapintaisten ja pysyvien huulikiiltojen avulla meikin, joka ei ala sulamaan tai leviämään kesähelteillä tai joutuessaan kosketuksiin veden kanssa. Nainen käytti meikin loihtimiseen pohjustuksen lisäksi pääasiassa vain kolmea Kylie Cosmetics -merkkistä mattapintaista huulikiiltoa, mutta muutkin vedenkestävät matat huulikiillot sopivat tämän meikin luomiseen.

Nikita Dragun muotoili kulmakarvansa ruskean sävyisellä huulikiillolla. Viininpunaista sävyä nainen käytti kissamaisen silmärajauksen luomiseen, ja haaleaa vaaleanpunaista poskipunaksi sekä huulipunaksi. Silmämeikin voi viimeistellä vielä irtoripsillä, jotka nekään eivät irtoa vedessä oikeanlaisella liimalla kiinnitettyinä.