Opettajan lemmikki menehtyi – sitten oppilaat päättivät yllättää hänet

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Oppilaiden ja opettajien välille syntyy vuosien aikana yleensä vahva side. Erään opettajan opettamat nuoret olivat olleet niin liikuttuneita kuullessaan opettajan lemmikin kuolleen, että oppilaat päättivät piristää opettajaa.

Rachel Hanhart on julkaissut Twitter-kanavallaan videon, jossa he yllättävät heidän opettajansa. Opettajan lemmikkikissa oli menehtynyt 5. toukokuuta, mikä oli saanut oppilaatkin surulliseksi. Nuoret olivat kuitenkin päättäneet parantaa menehtyneen lemmikin jälkeen jättämän surun ja tuoda opettajalle uuden lemmikin.

Videolla nähdään koskettava tilanne, jossa oppilaat yllättävät opettajan kissoilla. Yhden kissanpennun sijaan nuoret ovat hankkineet opettajalle kaksi kissanpentua, mikä saa naisen välittömästi liikuttumaan ja itkemään onnenkyyneleitä.