Ozzy ja Sharon Osbournelle avioero – Ozzy petti stylistin kanssa?

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Black Sabbath -vokalisti ja hänen vaimonsa Sharon Osbourne ovat eroamassa. Ozzyn kerrotaan muuttaneen pois perheensä Beverly Hillsissä sijaitsevasta kodista. Eron syy ei ole selvillä, mutta The Sun -lehden mukaan rocktähti olisi pettänyt vaimoaan julkkisten hiusstylistininä tunnetun naisen kanssa.

Kuva: Splash
Kuva: Splash
Kuva: Splash
Kuva: Splash

Ozzy ja Sharon Osbourne eivät ole toistaiseksi kommentoineet asiaa. 33 vuotta yhdessä ollut pariskunta erosi hetkeksi vuonna 2013. Tuolloin eron taustalla olivat Ozzyn päihdeongelmat. TMZ-sivuston mukaan päihteillä ei ole tekemistä tämänkertaisen eron kanssa.

Sharon Rachel Osbourne ja Ozzy Osbournen vihittiin Havaijilla vuonna 1982. Pariskunta on tähdittänyt muun muuassa omaa The Osbournes -realitysarjaansa. Osbourneilla on kolme lasta, Kelly, Jack ja Aimee.