Suurempi peppu hetkessä – takapuoliliivit tulevat

Terveys Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Naisille on jo pitkään valmistettu muotoilevia alushousuja ja tukevia peppuliivejä, jotka korostavat takapuolen muotoa. Nyt markkinoille on tuotu uudenlaiset peppuliivit, joiden luvataan isontavan takapuolta yhdellä vaatekoolla.

Toimittaja Jessica Carroll kokeili uudenlaisia spanxeja sen jälkeen kun Kylie Jenner mainosti niitä omalla Instagram-tilillään ja paljasti käyttävänsä niitä korostaakseen omaa takapuoltaan. Carroll kuvasi kokeilunsa videolle ja oli melko yllättynyt tukevien alusvaatteiden tehosta.

Carroll kokeilee julkaisemallaan videolla takapuolta muotoilevia Double-O STRONG Mid-Thigh Brief -nimisiä spandexeja ja huomaa, että ne todella muotoilevat ja nostavat takapuolta niin, että se näyttää isommalta. Alushousut toimivat kuitenkin parhaiten tummien vaatteiden ja farkkujen kanssa, koska vaaleammista kankaista muotoilevat alusvaatteet saattavat näkyä läpi.