Tosielämän Thor saa naisten polvet tutisemaan

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Norjasta on noussut sosiaalisen median avulla naisten tietoisuuteen mies, joka on monien mielestä maailman seksikkäin mies univormussa. Poliisien ja palomiesten univormut saavat tunnetusti naiset sekaisin melko helposti, mutta luutnantti Lasse L. Matberg tekee sen myös muissa vaatteissa.

Naiset ovat menneet sosiaalisessa mediassa sekaisin norjalaisesta 30-vuotiaasta Lasse L. Matbergista, joka näyttää monien mielestä tosielämän Thor-hahmolta. Moni on vakuuttunut siitä, että Norjan sijaan mies asustaa oikeasti Asgardissa, koska hän on niin jumalainen.

Pitkähiuksinen ja parrakas lihaskimppu on saanut Instagram-tililleen jo yli 216.000 seuraajaa, joista moni on tullut jäädäkseen ihailemaan mieskomeutta päivästä toiseen. Mies hemmottelee naisseuraajia miehekkäillä kuvilla ja myös kuvilla, joissa mies näyttää suloisen puolensa esimerkiksi pitelemällä koiranpentua sylissään.

1ook wow ?? thanks guys #bw #selfie

Kuva, jonka Lasse L. Matberg ?? (@lasselom) julkaisi

ok #monday lets do this ?? #readyforanewweek ? @williamsemeraro for @milrab.no #gearsyouthere

Kuva, jonka Lasse L. Matberg ?? (@lasselom) julkaisi

Missing this lil guy ? #junior #dogstagram #dogsofinstagram #menanddogs

Kuva, jonka Lasse L. Matberg ?? (@lasselom) julkaisi

#windy #vegas ? #stratosphere #untilnexttime

Kuva, jonka Lasse L. Matberg ?? (@lasselom) julkaisi