Lapsitähti Chloe Moretz varttui upeaksi kaunottareksi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdysvaltalainen teinitähti Chloe Moretz teki läpimurtonnsa Hit-Girl -roolillaan elokuvassa Kick-Ass. Sittemmin nuori tähti on esiintynyt myös komediaelokuvassa 500 Days of Summer. Taannoin hänet valittiin Pieni merenneito -elokuvan päätähdeksi.

Nyt Chloe Moretz poseerasi upeassa iltapuvussa New Yorkissa järjestetyssä MET Gala -tapahtumassa, jossa oli läsnä myös suuri joukko muita julkkistähtiä. näkemään tyttärensä yllä näin rohkeaa asua. Taannoin Chloe kertoi, että julkisuus on muuttanut hänen lapsuuttaan ja kasvuympäristöään.

– Ei tietenkään. Ihmiset kysyvät minulta aina, että enkö menetä lapsuuttani. Vastaan, että ”En!”. Saan asua Lontoossa, Roomassa ja Pariisissa ja tavata uskomattomia ihmisiä. Rakastan sitä, ja kukapa lapsi ei haluaisi tehdä tätä? Chloe Moretz ihmetteli Azcentral-sivustolle.

Chloe Grace Moretz varttui Atlantassa vanhempiensa ja neljän isoveljensä kanssa. Lapsitähden Trevor-veli on toiminut Chloen näyttelijävalmentajana jo usean vuoden ajan ja matkustanut tämän mukana eri markkinointikiertueilla. Chloen ensimmäinen rooli Hollywoodissa nähtiin sarjassa Oikeuden puolesta. Sittemmin hän on esiintynyt muun muuassa Täydelliset naiset -hittisarjassa sekä Dirty Sexy Money -draamasarjassa.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash