Uskomattoman moni mies teeskentelee orgasmin

Terveys Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Moni voisi ajatella, että mies ei pysty teeskentelemään orgasmia naisen kanssa. Tutkimukset ovat kuitenkin eri mieltä, sillä on käynyt ilmi, että yllättävän moni mies on teeskennellyt saaneensa orgasmin vaikka ei ole ollut lähelläkään huippunsa saavuttamista.

Quebecin yliopistossa tehdyn tutkimuksen mukaan miehet teeskentelevät orgasmeja yhtä paljon kuin naiset. Tutkimuksessa 18 – 29 -vuotiailta miehiltä kysyttiin, että ovatko he teeskennelleet partnerilleen saavansa orgasmia. Vastausten mukaan 25 prosenttia miehistä oli esittänyt orgasmin saamista.

Yllättävintä miesten vastauksissa oli kuitenkin se, että orgasmia teeskentelevät miehet teeskentelivät noin joka kolmas kerta kun he harrastivat seksiä. Teeskentelemisen suurin syy saattaa olla se, että he eivät halua tuottaa parilleen pettymystä jos he tietävät, että he eivät ole saamassa orgasmia.