Oopperalaulaja esiintyi pingviineille – odottamaton reaktio

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Oma lauluääni saattaa kuulostaa oman pään sisällä todella upealta ja kauniisti soivalta, mutta se ei tarkoita kuitenkaan aina sitä, että muut kokisivat lauluäänen yhtä korviahivelevänä elämyksenä.

Tällä kerralla kuitenkin eräs oopperalaulaja sai huomata kuinka erilaisena eläimet hänen sulosointunsa kuulevat.

Oopperalaulaja Nick Allen on julkaissut YouTube-kanavallaan hauskan videon, jossa hän on Etelämantereella. Mies on nähnyt kalliolla paljon pingviinejä, minkä vuoksi hän on päättänyt kuvata videon, jossa hän laulaa oopperaa pingviineille ja katsoo mitä siitä seuraa.

Allenin takana seisovat pingviinit alkavat liikehtimään kun mies avaa äänihuulensa. Kun oopperalaulaja alkaa kunnolla laulamaan kovempaan ääneen, pingviinit alkavat juoksemaan karkuun. Nainen lopettaa huvittuneena kuvaamisen kun takana seisonut yleisö lähtee pakomatkalle.