Ozzy Osbourne on kadonnut

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Uutisoimme juuri, että Ozzy Osbourne ja hänen vaimonsa Sharon ovat eroamassa. Pariskunta ehti olla yhdessä vuosikymmeniä, mutta nyt 33 aviovuoden jälkeen Sharon väittää saaneensa Ozzyn kiinni pettämisestä tunnetun hiusstylistin kanssa.

Pettämissyytösten jälkeen Ozzy lähti kotoaan ja meni Beverly Hills Hotel -hotelliin yöpymään. Tämän jälkeen kukaan ei ole nähnyt Ozzya tai kuullut hänestä. Ozzy on kadonnut pankkikorttien ja käteisen kanssa eikä edes Ozzyn omilla lapsilla ole aavistustakaan siitä minne mies olisi voinut lähteä.

Page Six -sivuston mukaan lapset Aimee, Jack ja Kelly etsivät isäänsä kuumeisesti, koska he haluaisivat yrittää puhua hänelle järkeä päähän. Ozzylla ei ilmeisesti ole puhelintakaan mukana, minkä vuoksi häntä on mahdotonta löytää ilman tietoa hänen olinpaikastaan.