Kiltin tytön imago kaukana! Taylor Swiftin gaala-asu säväytti

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

2016 Met Gala -hyväntekeväisyysgaalassa nähtiin jälleen tänä vuonna paljon kauniita ja erikoisia pukuja tunnettujen tähtien päällä. Tämän vuoden teemana gaalassa oli Manus x Machina: Fashion in an Age of Technology, ja teeman mukaisesti monien puvut olivatkin hieman tavanomaisesta poikkeavampia.

26-vuotias poptähti Taylor Swift yllätti gaalan punaisella matolla mekolla, joka ei ollut niin iltapukumainen kuin muiden tunnettujen naisten puvut. Swiftin yllä nähtiin melko rockhenkinen hopea mekko, jonka pituus ei yltänyt edes polvien yli.

Swift on muuttanut tyyliään Vogue-lehden kansikuvausten myötä pois hänen aiemmasta tyttömäisestä tyylistään. Aiemmin nainen nähtiin yleensä kissamaisessa silmämeikissä ja pinkeissä huulissa, mutta viime aikoina Swift on esitellyt itsestään aikuisempaa puolta meikkaamalla kasvonsa täysin eri tavalla. Punaisella matolla rockhenkisen tyylin kruunasi sumuinen silmämeikki ja musta huulipuna.

Splash
Splash
Splash
Splash