Vantaalle rakennetaan viihde- ja mediakeskus Aviapolis

Viihdeuutiset · Stara.fi

Vantaalle kohoaa muutaman vuoden sisällä viihde- ja media-alan keskus Aviapolis Studios, joka tulee vastaamaan muun muassa suorien televisiotuotantojen, kasvavan peliteollisuuden sekä yleisötapahtumien tuotanto- ja toimitilatarpeisiin.

Aviapolis Studioiden suunnittelu alkaa vuonna 2016 ja rakentaminen keväällä 2017. Toimintansa keskus aloittaa vuoden 2018 aikana.

– Aviapolis Studios on viihde- ja tapahtumakäyttöön suunniteltu teknisesti monimuotoinen venue, johon kalustofirmat, koulutustilat ja synergiaan kannustava moderni toimisto-hubi ovat suoraan telakoituneina, yhtiön hallituksen puheenjohtaja Mikko Leppilampi kertoo.

Aviapolis Studioiden venue tarjoaa konserteille, puhujatapahtumille, pelialan turnauksille ja yritystapahtumille pitkään pääkaupunkiseudulle kaivatun 3.000 – 5.000 ihmistä vetävän rock-klubin ja jäähallin välimuodon.