Viimeisestä ravusta riita buffet-ravintolassa – kaksi pidätettiin

Viihdeuutiset · Annika Kela

Poliisit ovat pidättäneet yhdysvaltalaispariskunnan epäiltynä pahoinpitelystä Royal Buffet -ravintolassa Manchesterissa, Connecticutissa. Väkivaltainen välikohtaus johtui riidasta, joka oli syntynyt buffet-pöydässä olleesta viimeisestä ravusta.

Pidätetyt osapuolet olivat alkaneet tapella siitä, kuka ravun saa. Rähinän yhteydessä pariskunta oli lyönyt 21-vuotiasta miestä nyrkillä kasvoihin. Nuoren miehen äiti riensi auttamaan poikaansa pippurisumutteen kanssa ja hän yritti taltuttaa tappelupukarit.

Fox 61-kanavan mukaan 45-vuotias Clifford Knight ja 38-vuotias Latoya Knight on pidätetty tapauksen johdosta. Ravintola jouduttiin evakuoimaan pippurisumutteen aiheuttamien hengitysoireiden takia. Pari tulee saamaan syytteen pahoinpitelystä ja sen lisäksi heillä on porttikielto Royal Buffet-ravintolaan.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat