Viimeisestä ravusta riita buffet-ravintolassa – kaksi pidätettiin

Viihdeuutiset · Annika Kela

Poliisit ovat pidättäneet yhdysvaltalaispariskunnan epäiltynä pahoinpitelystä Royal Buffet -ravintolassa Manchesterissa, Connecticutissa. Väkivaltainen välikohtaus johtui riidasta, joka oli syntynyt buffet-pöydässä olleesta viimeisestä ravusta.

Pidätetyt osapuolet olivat alkaneet tapella siitä, kuka ravun saa. Rähinän yhteydessä pariskunta oli lyönyt 21-vuotiasta miestä nyrkillä kasvoihin. Nuoren miehen äiti riensi auttamaan poikaansa pippurisumutteen kanssa ja hän yritti taltuttaa tappelupukarit.

Fox 61-kanavan mukaan 45-vuotias Clifford Knight ja 38-vuotias Latoya Knight on pidätetty tapauksen johdosta. Ravintola jouduttiin evakuoimaan pippurisumutteen aiheuttamien hengitysoireiden takia. Pari tulee saamaan syytteen pahoinpitelystä ja sen lisäksi heillä on porttikielto Royal Buffet-ravintolaan.