Meikkitrendit muuttuvat – contouring antaa tilaa nontouringille

Terveys Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kardashianien siskosten trendikkääksi tekemässä contouring-meikkaustyylissä kasvoja kavennetaan ja kasvon piirteitä muokataan tuomalla varjoja kasvoihin tummemman sävyn avulla. Nyt varjot saavat kuitenkin luvan väistyä, kun kuvaan astuu uusi nontouring-meikkaustyyli.

Nontouringissa palataan takaisin siihen mistä moni on varmasti meikkaamisen aloittanutkin. Meikkipohjasta tehdään kevyt ja läpikuultava eikä poskiin, nenään tai leukaan piirrellä enää varjoja. Iho pidetään nontouringissa mahdollisimman luonnollisena.

Nontouringissa ideana on se, että omia kasvoja ei enää muuteta näyttämään joltakin muulta. Poskikuoppia ei luoda tyhjästä, nenää ei kavenneta eikä otsasta yritetä tehdä pienempää tai huulista isompia. Omia kasvojen luonnollisia korkeita kohtia ainoastaan korostetaan kevyesti vaaleammalla tai helmiäisellä sävyllä.