Lentomatkailun huipentuma – oma huoneisto A380-superjumbossa

Lux Matkailu Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme taannoin videon kera miltä näyttää lentomatkailun korkein luokka, kun mukaan ei lasketa yksityiskoneita. Etihad nimittäin lanseerasi tuolloin ykkösluokan ykkösluokan, jossa matkustajalla on lentokoneessa oma osasto eri huoneineen.

Näyttelijä Nicole Kidman on nyt kiinnitetty markkinoimaan Residence-luokkaa, jota leveämmin reittilennoilla ei voi matkustaa. Yhdensuuntainen lippu New Yorkista Mumbaista Abu Dhabin kautta New Yorkiin maksaa Residence-luokassa huikeat 35.000 euroa.

Hintaan sisältyy oman hytin, makuuhuoneen ja kylpyhuoneen lisäksi baari, hovimestari, lastenhoitaja ja kokki. Kyseessä on tällä hetkellä maailman kallein lentolippu.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash