Hymyilevästa haista nettihitti – kuin Nemoa etsimässä -elokuvasta!

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Luontokuvaaja Kenneth MacWilliamsin tuore vedenalainen valokuva sitruunahaista on herättänyt runsaasti huomiota verkossa. Hailla näyttäisi nimittäin olevan kuvassa erittäin leveä hymy.

Monet sosiaalisen median käyttäjät huomasivat nopeasti sitruunahain yhdennäköisyyden Pixar-yhtiön suositusta animaatioelokuvasta tutun hain kanssa. Kuvan eläin näyttää nimittäin hämmästyttävän paljon Nemoa etsimässä -elokuvan Bruce-hailta.

Nemoa etsimässä -elokuvan Bruce oli hurjasta olemuksestaan huolimatta ystävällinen muita mereneläviä kohtaan. Sitruunahait ovat sen sijaan petoeläimiä, ja niiden tiedetään hyökänneen ihmisten kimppuun. MacWilliam ei kuitenkaan pelännyt kohtaamisen aikana.

– Hai näytti hymyilevän, ja se sai myös minut hymyilemään, Kenneth MacWilliams kuvaili tilannetta Caters News -uutistoimistolle.