No nyt on muotoja! Jennifer Lawrence ei poveaan piilotellut

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijä Jennifer Lawrence lukeutuu tämän hetken suosituimpiin ja kovapalkkaisimpiin Hollywood-tähtiin. Taannoin hänen uutisoitiin ryhtyvän myös kirjoittajaksi, sillä hän työstää parhaillaan komediaelokuvan käsikirjoitusta yhdessä Amy Schumerin kanssa.

Jenniferin yksityiset alastonkuvat päätyivät taannoin verkkoon, ja ne paljastivat kaiken mitä paljastettavissa on. Julkisuudessa hän ei ole kuitenkaan kovin rohkeissa asuissa viihtynyt, mutta nyt asiaan on tullut muutos. Lontoossa uuden X-Men -elokuvan ensi-iltaa juhlinut Jennifer nähtiin nimittäin odottamattoman paljastavassa asussa.

Jennifer Lawrence kertoi taannoin aikovansa laajentaa repertuaariaan myös ohjaamisen puolelle. Tähti on kiinnitetty ohjaamaan Project Delirium -nimistä elokuvaa, joka kertoo Entertaiment Weekly -lehden mukaan 60-luvun ”psyykkisestä sodankäynnistä”. Hän kertoi seuranneensa tarkasti lukuisia Oscar-ehdokkuuksia saaneen ohjaaja David O. Russellin työskentelyä niin kuvausten kuin leikkaamisenkin parissa.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash