Kim Kardashian häpeilemättömän kireässä topissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttävässä kaula-aukossa Islannin Blue Lagoonissa taannoin piipahtanut Kim Kardashian on nähnyt suuresti vaivaa herkullisen vartalofiguurinsa saavuttamiseksi, sillä hän noudattaa tiukkaa dieettiä ja hänellä on tarkat säännöt ruoan suhteen.

Eilen dieetin tuloksia saatiin ihastella, kun Kim Kardashian suuntasi illalliselle Cuba!-ravintolaan yhessä Kanye Wesin ja North West -lapsensa kanssa. Ravintolassa järjestettiin samalla Chanelin tilaisuus, johon Kim osallistui häpeilemättömän tiukkaan toppiin sonnustautuneena.

35-vuotias Kim Kardashian ei anna nykyisin edes lastensa syödä hänen edessään, vaan hän poistuu ruoka-aikaan toiseen huoneeseen. Kimin tavoitteena on näyttää paremmalta kuin hänen upean muodonmuutoksen tehnyt Khloe-sisko. Naisella on yhdessä räppäri Kanye Westin kanssa kaksi lasta, North ja Saint.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash