Kissan lempiharrastus yllättää – melkoinen liirtolautailija

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Skimmaukseksikin kutsutussa skimbordingissa eli liirtolautailussa liu’utaan laudalla joko märän hiekan tai veden päällä. Yleensä vesiliirtoon pääsemiseen tulee ottaa aluksi kova vauhti juoksemalla lauta kädessä, minkä jälkeen sen päälle hypätään.

Eräs kissa harrastaa lajia kuitenkin omalla tyylillään. Boomer-niminen kissa rakastaa liirtolautailua ja veden äärellä harrastamista toisin kuin moni muu lajitoveri. Boomer on erityisen hyvä liirtolautailussa, jota se harjoittaa usein omistajansa avustuksella.

Boomerin omalle Catmantoo-kanavalle julkaistulla YouTube-videolla nähdään miten kissa on vauhdissa lempiharrastuksensa äärellä. Kissa hyppää pyöreän laudan päälle ja mies alkaa vetämään lautaa veden pinnalla. Boomer pystyy pitämään taitavasti tasapainonsa laudan päällä vaikka mies vetääkin lautaa vauhdikkaasti narusta tehden välillä jyrkkiä käännöksiä.