21-vuotias venäläismalli bikinikaunotarten aatelia

Viihdeuutiset · Stara.fi

Venäjän tämän hetken kuumin mallitulokas on vasta 21-vuotias Vita Sidorkina, joka tekee parhaillaan kovaa nousua mallimaailman kärkikaartiin. Taannoin hänet kiinnitettiin Victoria’s Secretin enkeleiden arvostettuun joukkoon, mitä pidetään mallimaailman suurimpiin lukeutuvana meriittinä.

Parhaillaan Vita Sidorkina nähdään keikistelemässä erilaisissa uimapuvuissa Miami Beachilla, jossa hän poseerasi Victoria’s Secretin tuleviin mallikuviin.

21-vuotias Vita Sidorkina, eli Vitalina Sidorkina, on venäläinen mallikaunotar, joka muutti New Yorkiin mallintöiden perässä jo 17-vuotiaana. Pian muuttonsa jälkeen hän pääsi poseeraamaan Revue des Modes -lehden kanteen ja pian sen jälkeen Vita käveli jo Hermesin muotinäytöksen catwalkilla. Sittemmin nuori mallikaunotar on poseerannut myös esimerkiksi Elle, Marie Claire ja Vanity Fair -lehtien kansissa.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash