Äiti antoi pojalleen pienen papukaijan – poika yritti syödä sen

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Pienet lapset pitävät monesti kaikkea värikästä ja mielenkiintoista niin herkullisen näköisenä, että se on lopulta pakko laittaa suuhun. Moni lapsi tietää, miltä kukkamulta, pikkukivet, metalli ja muovi maistuvat, mutta yksi taapero olisi mielellään haukannut myös elävää lintua.

Videolla nähdään hauska tilanne, kun äiti esittelee pojalleen aratti-papukaijoja. Aratit ovat melko kesyjä ja istuvat pojan lähelle rattaisiin. Äiti antaa omalta kädeltään pojan lähelle yhden linnun, jonka poika saakin onnistuneesti napattua käteensä. Silittelyn sijaan poika olisi kuitenkin halunnut syödä linnun.

Äiti oli antanut aratin pojalle silitettäväksi, mutta äidin yllätykseksi poika yrittikin haukata linnun päästä. Sininen lintu näytti varmasti herkulliselta, mutta onneksi vanhempi sai juuri ajoissa linnun pois pojan avonaisen suun lähettyviltä. Pikkupoika alkoi vain nauramaan kun häneltä otettiin aratti pois.