Bella Thorne tiukassa mekossa – vesiraja vaarassa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Teinitähti Bella Thorne on tullut tunnetuksi näyttelijänä, laulajana ja mallina. Nuoresta iästään huolimatta hän on ehtinyt esiintyä jo yli 20 elokuvassa ja televisiosarjassa, ja parhaiten hänet tunnetaan Disneyn Shake It Up -sarjasta. Viime aikoina Bella on nähty usein rohkeissa asuissa.

Eilen Thorne kuvattiin You Get Me -elokuvan kuvauksissa Kalifornian San Pedrossa tiukassa mustassa mekossa, joka ei jättänyt juuri arvailun varaa vartalon muodoista. Popkaunotar oli myös hieman epävarma siitä mitä asu paljastaa, sillä hän joutui vähän väliä vetämään sitä alas

18-vuotias Bella Thorne nousi taannoin otsikoihin julkaisemalla yhteiskuvia Pamela Andersonin pojan Brandonin kanssa. Bella ja Brandon ovat molemmat jakaneet sosiaalisessa mediassa kuvia toisistaan ja vaikuttaisi siltä, että pari deittailee. Brandon Lee on Pamela Andersonin ja Mötley Cruen jäsenen Tommy Leen poika.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash