Elsa Hosk supermalliksi – bikiniposeeraus kertoo miksi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Skandinaavinen kauneus pärjää hyvin mallimaailmassa, sillä vaaleaihoiset ja blondit kaunottaret saavat usein helposti keikkoja eri brändeiltä. Ruotsalaissyntyinen Elsa Hosk on Victoria’s Secret -malli, joka on onnistunut tekemään jo parin vuoden ajan menestyksekästä malliuraa.

Eilen Elsa ikuistettiin Miami Beachilla, jossa hän poseerasi Victoria’s Secretin kuvauksissa ja esitteli merkin tulevaa bikinimallistoa.

Elsa Hosk on nähty uransa aikana esimerkiksi Diorin, Dolce & Gabbanan, Ungaron, Lilly Pulizerin ja Guessin muotinäytöksissä sekä kuvissa. Vuonna 1988 syntynyttä Elsaa on viime vuosina nähty Victoria’s Secretin näytöksissä catwalkilla pitkine säärineen. Näyttävä neitokainen on aiemmin pelannut koripalloa ammattilaisena.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash