Fast & Furious teki historiaa – Hollywood-elokuvat palasivat Kuubaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdysvallat ja Kuuba aloittivat taannoin diplomaattisten suhteiden palauttamisen vuosikymmeniä kestäneen kauppasaarron jälkeen. Nyt saarivaltiossa ollaan kuvaamassa ensimmäistä Hollywood-elokuvaa aikoihin.

Fast and Furious -sarjan seuraavan osan, Furious 8 -elokuvan kuvaukset ovat parhaillaan käynnissä Kuubassa. Kuuban Havanan kaduilla ei voi olla törmäämättä klassisiin ja edelleen ajokelposiin amerikanrautoihin, ja niitä tullaan näkemään myös tulevassa Fast and Furious -sarjan jatko-osassa.

Furious 8 -elokuvan Kuubassa tapahtuviin kuvauksiin päästään tutustumaan Youtubessa julkaistulla tuoreella videolla. Vin Dieselin, Michelle Rodriguezin ja Dwayne Johnsonin tähdittämän elokuvan ensi-ilta on Yhdysvalloissa 14. huhtikuuta 2017.