Golfaaja näki pikkulinnun pulassa – riisui vaatteet ja riensi apuun

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Greg Owen on brittiläinen golfaaja, jolla on takanaan 24 vuoden ammattilaisura. Tuoreen videon perusteella mies on myös suuri eläinten ystävä, sillä Owen keskeytti taannoin golfkierroksen pelastaakseen pulaan joutuneen pikkulinnun.

Owen oli pelaamassa harjoituskierrosta Floridan Jacksonvillessä sijaitsevalla TPC Sawgrass-golfkentällä. Kesken pelin urheilija huomasi pienen sinitöyhtönärhin, joka oli tippunut kentällä olevaan vesiesteeseen. Lintu oli vasta poikanen, eikä se päässyt pois vedestä.

Golfaaja päätti pelastaa linnun pinteestä. Greg Owen riisui paitansa ja housunsa, ja hyppäsi lammikkoon auttaakseen sinitöyhtönärhin pois vedestä. Miehen valmentaja, Tony Ziegler, kuvasi tilanteen ja jakoi videon Facebookissa.

– Mitä 195-senttinen ja 95-kiloinen mies tekee? Hän tietenkin hyppää veteen ja pelastaa linnun!, Ziegler kuvailee.