Kysely: Internet tärkeämpi kuin syövästä parantuminen

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Internetistä on tullut suuri osa ihmisten jokapäiväistä elämää. Monien työ ja suuri osa kanssakäymisestä tapahtuu verkossa, minkä vuoksi moni ei olisikaan enää valmis luopumaan internetistä. Sen vuoksi eräästä kyselystä tekeekin todella mielenkiintoisen se, että ihmisiltä kysyttiin mistä he olisivat valmiita luopumaan internetin sijaan.

AT&T
AT&T

AT&T-sivusto suoritti Yhdysvalloissa 2.000 ihmisellä kyselyn, jossa he selvittivät mistä ihmiset olisivat valmiita luopumaan, että saisivat pitää internetin. Kyselyn tulosten arveltiin olevan mielenkiintoisia, mutta ne onnistuivat silti yllättämään. 40 prosenttia kyselyyn vastanneista olisi valmis luopumaan toisen silmän näkökyvystään internetin vuoksi.

19,1 prosenttia olisi valmis luopumaan jopa rakkaudesta pitääkseen internetin toiminnassa. 55,3 prosenttia vastanneista pitäisi mielummin internetin kuin pelastaisi tuntemattoman ihmisen hengen, minkä lisäksi 35,6 prosenttia ihmisistä ei olisi valmis luopumaan internetistä edes syövän parannuskeinon vuoksi.