Kardashianit turistibussin kyydissä – huijaus meni läpi

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Julkisuuden henkilöt eivät pysty aina kulkemaan haluamissaan paikoissa ilman, että heidät tunnistetaan tai heitä tultaisiin häiritsemään. Kylie ja Kendall Jenner sekä Khloe Kardashian halusivat jälleen kokea miltä tuntuu kun kukaan ei tunnista heitä.

Kylie, Kendall ja Khloe maskeerattiin näyttämään turisteilta, minkä jälkeen he menivät Hollywoodissa linja-autolla turistien sekaan esittelykierrokselle. Naiset oltiin maskeerattu näyttämään täysin eri henkilöiltä. Heillä oli peruukkien lisäksi myös tekonenät, mitkä saivat naisten kasvot muuttumaan heti tunnistamattomaksi.

Naiset saivat istua turistikierroksella rauhassa eikä heitä tunnistettu. Opas kertoi turisteille erästä kiinalaista ravintolaa ohittaessa, että se on Kim Kardashianin suosikkiravintola. Naiset nyökyttivät päätään merkiksi, että asia ei pidä paikkaansa.

if u guys don't know why Im the queen of all snapchat.. Watch now lol – kylizzlemynizzl

Kuva, jonka King Kylie (@kyliejenner) julkaisi