Luksusta masturbointiin: Kultainen dildo 12 000 eurolla

Terveys Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Hollywood-tähti Gwyneth Paltrown Goop-sivusto tarjoilee lukijoille viikottain lifestyle-ohjeita ja erilaisia tuotevinkkejä. Nyt sivusto on herättänyt huomiota sosiaalisessa mediassa ja lehdissä varsin pramean seksilelun suosittelemisen johdosta.

Sivustolla julkaistussa Not-so-basic Sex Toys, eli epätavanomaisia seksileluja -artikkelissa suositeltiin Lelo-yhtiön kallisarvoista Inez-dildoa. Kyseessä on 12.000 euroa maksava seksilelu, joka on päällystetty 24 karaatin kullalla.

– Seksilelut ovat kauan sitten kehittyneet yöpöydän laatikossa piilotettavista löysistä, kumisista asioista kauniinksi interaktiivisiksi taideteoksiksi, Goop-sivustolla julistetaan.

Goopin seksinumeron suositelemat liukasteet ovat sen sijaan huomattavasti edullisempia. Gwyneth Paltrow puhuu kaupoissa myytävien liukuvoiteiden haitoista, ja suosittelee niiden korvaajiksi esimerkiksi kookosöljyä, oliiviöljyä, aloe vera-geeliä ja manteliöljyä. Niitä ei tosin suositella käytettäväksi kondomin kanssa, sillä ne saattavat heikentää lateksin tehoa.

http://goop.com/not-so-basic-sex-toys/