Ultimaattinen poptähti selvitettiin – tunnistatko kuvasta?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Ajatusleikki täydellisestä poptähdestä on kiinnostava, sillä aikojen saatossa ihanteet muuttuvat melko usein. Nyt Yhdysvalloissa on selvitetty millainen olisi tämän päivän täydellinen poptähti sekä miesten että naisten sarjassa. Tulokset on nyt julkistettu myös kuvana.

Täydellisellä miespopparilla on Harry Stylesin hiukset, Ed Sheeranin silmät, Draken ääni, Kanye Westin hymy, Calvin Harrisin vatsalihakset ja Justin Bieberin selkä. Täydellisellä naispopparilla on Rihannan silmät, Beyoncen jalat, Ellie Gouldingin vatsalihakset, Ariana Granden hiukset, Adelen ääni ja Selena Gomezin hymy.

Täydelliset popparit selvitti musiikkipalvelu Deezer, joka analysoi tuloksia varten neljä miljoonaa sosiaalisen median keskustelua. Täydellisessä naispopparissa on 20 prosenttia Rihannaa, 20 prosenttia Beyoncea ja 20 prosenttia Adelea. Miespopparissa on 30 prosenttia Harry Stylesiä, 30 prosenttia Justin Bieberiä ja 20 prosenttia Drakea.

Deezer
Deezer

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat