Rocktähti ja supermalli myyvät ökyasuntonsa – tällaista luksusta 5,5 miljoonalla saa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Huippumalli Behati Prinsloo vahvisti maaliskuussa huhun, jonka mukaan hän odotti yhdessä aviomiehensä Adam Levinen kanssa esikoista. Pariskunta oli haaveillut perheenlisäyksestä, minkä vuoksi Prinsloon raskaus olikin heille iloinen yllätys. Nyt julkkispari on myymässä ökyasuntoaan New Yorkista.

Manhattanin Greene Streetillä Sohossa sijaitsevan 350 neliön asunnon hintapyyntö on 5,5 miljoonaa dollaria. Huonekorkeutta on 4,5 metriä ja asunnossa on yksi makuuhuone ja kaksi kylpyhuonetta. Lisähintaan myös pariskunnan huonekalut jäävät ostajalle mukaanlukien peliautomaatti ja biljardipöytä.

Adam Levine julkaisi äskettäin kuvan Behatin vauvamasusta. Hän kirjoitti kuvan yhteyteen, että he ovat 20 raskausviikolla, ja vatsat alkavat viimeinkin näkymään. Levine on vitsaillut useissa haastatteluissa haluavansa sadoittain lapsia ja perustavansa suurperheen, joten tämä saattaa olla vasta alkua.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash