Läheinen kuoli – nainen kirjoitti korttiin onnentoivotukset

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Yhteisöissä sen jäseniä muistetaan aina ilon ja surun aikana jollakin eleellä, lahjalla tai kortilla. Monesti suurten toimistojen kahvipöydillä voikin olla välillä kortteja, johon kerätään kaikkien allekirjoitukset ja toivotukset vaikkapa sairaslomalle jääneelle kollegalle.

Allekirjoitusten yhteydessä pätee tilanteista huolimatta sääntö, että henkilön kannattaa aina tarkistaa ja vielä kerran varmistaa, että on todella ymmärtänyt mihin on laittamassa oman puumerkkinsä. Eräällä naishenkilölle on nyt tapahtunut melkoinen moka, kun hän oli vahingossa kirjoittanut osanottokorttiin onnentoivotuksia.

Imgur-sivustolle on lisätty kuva kortista, joka on täynnä kirjoituksia, joissa ihmiset ottavat osaa henkilön suruun ja lähettävät hänelle positiivisia ajatuksia. Mercy-niminen nainen lähetti kuitenkin hieman liiankin positiivisia ajatuksia kirjoittaessaan korttiin: ”Happy B Day”.

View post on imgur.com